Lulu pages

Terkini dari alin

Wednesday, September 26, 2018

Lazada Shopathon Blogger Contest


https://www.lazada.com.my/super-shopathon-sale/

Hi semua...

Sekali lagi alin dapat jemputan melalui email dari Lazada untuk menyertai contest menarik ni. Setakat ni dah 3x join tapi tak ada rezeki lagi untuk menang. Dan, memang berharap kali ini, akan membawa tuah pada alin, hehe teringin juga nak rasa jadi pemenang. Aamin.. Lazada Shopathon Sale ini akan dibuat pada 27 September 2018. 1 hari sahaja. Jadi jangan terlepas peluang untuk menikmati diskaun sehingga 90% dari pelbagai jenama. Masa inilah kalau nak beli barang, memang berbaloi sebab dapat diskaun yang susah nak dapat kat kedai kan.. Jadi, apa sebenarnya jenama utama yang menjadi pilihan alin? Jom tengok..


1. Philips

https://pages.lazada.com.my/wow/i/my/MYCampaign/philips-fulfilled-by-lazada?spm=a2o6s.10415192.3.2.fd5b5917Dfkic0&hybrid=1

Oh alin memang suka sangat dengan jenama Philips ni. Disamping harga barangnya yang berpatutan, ianya juga berkualiti dan tahan lama bila pakai.. Lepas tu jenama ni ada pelbagai produk yang sesuai untuk kita pakai di rumah.


2. Watsons

https://www.lazada.com.my/shop/watsons-malaysia/?spm=a2o4k.12011559.search.1.4530362bwPcZWB&_keyori=ss&from=suggest_sis&sis_suggestion_click=Watsons%20Flagship%20Store%2Cwatsons&sugg=watsons_0_1

Hah ni yang best, tak payah ke kedai, dengan online di Lazada pun kita boleh membeli belah di Watsons. Alin selalu beli make-up dan barang penjagaan diri kat sini seperti mandian, shampoo dan tisu basah. Jadi kali ni beli online sebab dapat diskaun banyak :)


3. Carlo Rino

https://www.lazada.com.my/shop/cr-boutique-sdn-bhd?spm=a2o4k.officialstores.1006.dstorelist_1_1.94f76545O9uJ0S&pos=1&acm=20180501004&scm=1007.18128.100341.100200300000000


Ini lagi satu jenama yang paling alin suka. Dekat Lazada ni, 27hb September 2018, diskaun sebanyak 50%+20% akan ditawarkan. Oh my boleh beli kasut ataupun beg masa ni. Murah sangat kan.. Lepas tu untuk fesyen terkini pun memang dah available kat Lazada.




Ini adalah antara 3 jenama pilihan utama alin. Tak tau lah pilihan korang pula. Untuk info yang lebih lanjut, korang boleh layari : Lazada Shopathon Sale. Ingat hanya 1 hari iaitu 27hb September 2018..




.

No comments: