Lulu pages

Terkini dari alin

Saturday, November 10, 2018

Lazada 11.11 Blogger Contest: The Biggest One Day Sale!

Salam Pembaca..

https://www.lazada.com.my/11-11/?hybrid=1

Tak terasa dah nak sampai ke penghujung tahun. Dan sekali lagi Lazada menganjurkan Lazada 11.11 Blogger Contest: The Biggest One Day Sale! sempena  Lazada 11.11: The Biggest One Day Sale khas buat blogger yang seperti biasa menawarkan hadiah yang sangat-sangat lumayan. Setakat ni memang tak pernah menang lagi walaupun alin dah join banyak kali. Gigih buat entri pos semata-mata untuk join blogger contest oleh Lazada ni. Apa yang penting, selalu berfikiran positif, siapa tahu akhirnya akan ada peluang merasa juga jadi pemenang, ye tak??


3 produk yang bakal alin beli sepanjang during Lazada 11.11 Shopping Festival adalah.....(tapi sebenarnya ada banyak lain barang tengah intai-intai ni hehe..)




1.  Carlo Rino 0304317A-001-31 Top-handle bag (Dk.Beige/Black)


Terkejut juga tengok harga beg-beg tangan Carlo Rino ni yang sangat murah selepas harga diskaun, berbeza dengan harga di kedai. Malah 11.11 ni harga lagi jauh rendah.. Memang dah siaplah masuk cart, tunggu masa nak bayar saja..





2. Telekung Basic Kain Seri Pagi LZD Exclusive (One-set) (White) (Free Pouch Bag Rose Maroon)
 

Yeay ada promo telekung Siti Khadijah. Harga biasa boleh dapat RM146 tapi 11.11 ni boleh beli dengan harga RM115 sahaja. Yang ni pun dah siap-siap masuk cart. Tengok jauh kan harga biasa dengan harga promo??


3. Apple iPad Wi-Fi 6th Gen


Sesuai sangatlah beli ipad masa promo 11.11 ni. Beratus juga tu drop harga, susah dapat kat kedai beza harga macam ni. Dari RM1447, promo sampai RM1229 save RM218. Wow!!



Sebenarnya ada banyak lagi barang dengan harga yang sangat murah menjelang 11.11 ni. Kalau korang nak jimat banyak, inilah masa yang paling sesuai. Tak percaya, sila layari laman Lazada untuk perbandingan harga.Jangan lupa okey, Lazada 11.11: The Biggest One Day Sale ini hanya berlangsung 11 November 2018 di Lazada Malaysia. Satu hari saja..





.

No comments: