Lulu pages

Terkini dari alin

Wednesday, November 21, 2018

Lazada 11.11 Blogger Contest: Unboxing Time!




Salam pembaca..

Lazada kembali dengan contest mudah buat blogger selepas Lazada Biggest 1 Day Sale, 11.11 Shopping Festival iaitu pada 11.11.2018 yang lalu. Memang nampak sangat ada banyak tawaran yang betul-betul murah dan berbaloi untuk pelanggan memiliki barang-barang idaman. Dan tidak terkecuali juga alin hehe. Alhamdulllah, walaupun kewangan tidak mengizinkan, alin berjaya juga beli sesuatu yang dah lama sangat alin nak. 






Mini Sewing Machine Portable..

Yeay, inilah hasil daripada membeli ketika sale Lazada 11.11 baru-baru ni. Susah kalau nak jahit baju atau seluar anak yang koyak sikit-sikit sebab kalau jahit pakai tangan, dah lah tak kemas malah jahitan tu tak kuat. Jadi mesin jahit ni memang sesuai dibeli dan kegunaannya sangat diperlukan. Tak sangka pula, walaupun kecik dan boleh angkat kemana sahaja, kualiti jahitannya sama seperti mesin jahit besar dan mahal yang lain. Alin dah siap jahit sarung bantal tau hehe..


Inilah dia... Lawa kan...


Terima kasih Lazada sebab buat promo best. Ada banyak barang lagi nak beli, tapi harap-harap lain kali Lazada boleh buat masa 'payday' pula ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰








.

No comments: