Lulu pages

Terkini dari alin

Wednesday, May 2, 2012

Angry Bird yang tak best!! entri bergambar


Siapa tak kenal dengan angry bird kan..
Tapi kalau cerita mengenai angry bird dengan kakak dan adik, memang paling best. Tak cukup dengan samsung galaxy tab mama, kat ipad abah pun boleh hadap angry bird.. Adik yang masih kecil pun dah pandai main. Kena lagi dengan jarinya yang kecil, sangat cute okeh..


Tapi baru-baru ni, nenek cina (mummy alin) sudah menambah 'kegilaan' dua adik beradik ni..
Yeah, jajan angry bird.. mana dapat ntah.. Tapi yang bestnya, kat dalam keropok tu, ada jer 'hadiah' tau. Sticker angry bird lah.. ada tu, pemadam angry bird.. Dan yang paling 'berharga' rasanya adalah duit 50 sen. Wah besar mata kakak nampak duit baru tu.





tapi biasanya, kakak buka keropok tu untuk dapat hadiah jer, adik yang selalu rajin menghabiskan keropok tu. Sebagai mama, alin memang tak galakkan sangat anak makan keropok. Kadang-kadang bolehlah.
Kan tak elok..



Tapi angry bird memang tak best.. huhu. Kalau lalu kat kedai kaset (jual CD DVD) yang ada tayang movie anry bird tu, boleh dua beradik ni terpaku kat depan kedai sambil ketawa sorang-sorang.. pelik..




*lain kali, alin kongsikan betapa cute-nya jari adik main samsung tab/ipad ^_^





.

14 comments:

Nini D.. said...

mujur cikmat tak berapa gilakan sgt angry bird

Santri T.P.I.N.I said...

keropok angry bird ni budak2 yg suka... harga agak mahal dan isi dalam tak seberapa je...

Spudin said...

uish...zaman biler angry bird..hahhaa...

nanieybarnieylurviey said...

singgah sini and follow.. tu la zmn angry bird semua kluar produk letak gmbr angry bird.. lepas ni apa plak la.. :)

Ieyza Afieyna said...

aah.. kdg2 keropok yg dlm dia ade mainan tu bukn elok sgt mkn..mak ieyza pun xbgi adik ieyza mkn, amik mainn je la.

Kancil 8349 said...

Kancil hanya pernah main sekali je...mahu tahu tahap keseronokan permainan nie...hehehe

Jo-Blogger said...

sekarang dh ada kerop[ok angry birds lak..macam2..

Lina Kah said...
This comment has been removed by the author.
rzahira said...

sampai skrg tak terer-terer main angry bird :)

icumm said...

icumm datang follow sini...kat mane ye boleh dapat keropok angry bird tu ye..tringin plak nak rasa..^^

mselim3 said...

mselim3 datang sini dan follow ...
angry bird...ini kurang minat sebab...maklum aje lah burung marah 2...heheh

pls : Pape nanti visit me dan follow k...salam persahabatan ...selim

teratak hati said...

tak pernah main angry bird,mmg tak tau pun apa angry bird tu..hehe..lagi teruk kan..

Che Rosliza Che mat said...

follow sini dear..

izan mama mia said...

singgah cni...
salam kenal
folo cni juga...
ada masa..singgahlah ke teratak 'miaduniaku'