Lulu pages

Terkini dari alin

Tuesday, May 29, 2012

Malu katanya...


Semalam kan merupakan hari kelahiran encik suami. Dan oleh kerana tahun ni merupakan first birthday nya memiliki facebook, agak terkejut jugalah kan bila menerima banyak ucapan kat facebook. Bila dah buka facebook, terkulat-kulat juga dia nak membalasnya. Asyiklah nak panggil alin, tanya nak cakap apa? Nak tulis apa? Ok ke tak ni? Ngee.... Suami saya memang sangat simple, dan walaupun facebook itu miliknya, tapi alin lah yang buka hari-hari :)

Dan pagi tadi katanya, sebaik saja lepas ceramah kat hospital, rupa-rupanya dia dah ditunggu oleh ramai staff hospital yang terus menyanyikan 'happy birthday' buatnya. Bila sampai jer kat rumah, dia bercerita dengan alin. Malu katanya sebab pertama kali kena macam tu.. Ekeke.. Best tak? Ni semua mesti pasal facebook katanya. Walaupun hanya menerima ucapan hari lahir, encik suami dah tersenyum riang. Dan malam tadi mem dan adik ada beli kek SR. Payahnya nak habiskan, masih ada banyak lagi kat peti sejuk tu.

Kemudian, encik suami tanya, alin nak hadiah apa di hari lahir alin minggu depan, yer selisih seminggu jer hari lahir kami ni, selalunya memang sambut sekaligus.. Lagi meriah.. Alin cakap tak payahlah, sebab encik suami pun macam tu kan. Katanya, alin ni memadai dengan kepsi, sebab memang hantu kepsi..wowo...



@ Selamat hari lahir dear encik suami 28052012. Semoga panjang umur, murah rezeki dan dikurniakan kesihatan berpanjangan.





.

6 comments:

Adi_Putra772 said...

Selamat hari lahir diucapkan kepada en suami dan pn suami....hehehehe...BW in here...kalau rajin follow saya di blog saya...saya dah follow awak....Sorry saya memang suka reply segala msg kat comment macam ni...salam perkenalan ukhuwah...http://cercitor.blogspot.com

TIGA MINIT said...

selamat hari lahir buat suami..diharap dipanjangkan umur dipermudahkan rezeki dan diberkati hidupnya agar dapat terus membimbing alin ke jalan yang sentaiasa dirahmati Allah. amin..terbaik for both of you.

♥ Wina ♥ said...

bestnye birthday dekat² nie kan? :-)

wahida said...

selamat hari lahir pada ur hubby...

dia ok lagi baru ada fesbuk...saya ni langsung takde akaun fesbuk tau...tak pernah minat pun nak bukak fesbuk ni...hehe...

Yan Saflina said...

selamat hari lahir kepada suami puan...ececeh..so sweet bila isteri leh check fb suami hari...huhu

9n0L4 said...

sweet sgt! moge bahagia selalu ye. ;)