Lulu pages

Terkini dari alin

Sunday, May 6, 2012

iT Fair 2012 yang sangat meriah..


Hari sabtu adalah hari yang paling sesuai menghabiskan masa bersama keluarga.
Ianya dipanggil masa berkualiti bersama keluarga.
Kebetulan, ada iT Fair di Dewan Masyarakat Tawau, sekali bawa kakak dan adik bersama melihat 'kemeriahan' jualan produk iT.. Kebetulan bila sampai tengah hari, parking pun penuh.

Mungkin bernasib baik, sebaik saja tiba dihadapan dewan, lokasi iT fair ni, sebuah kereta keluar dan kami dapat parking. yeah ^__^

Kat dalam memang ramai orang.. Berpusu-pusu, tak kira booth mana kan..
Kebanyakan mesti ada beli sesuatulah kan.. Murah agaknya.. Tapi alin takde beli apa pun, saja nak lihat-lihat kat dalam.. Kerana blogger kan... Gambar memang takkan miss ambil..


Penuh jer bahagian booth produk apple ni. Tengok budak berbaju merah tu, asyik dengan ipad..
'Suruh parent beli.. jangan tak beli..' Dia tengah main game tu.. Kakak dan adik memang dah tak hairan sebab ipad abah dia (encik suami) dah selalu jadi mangsa.. huahua


Memang sporting habislah kan booth Telekom ni.. Owh baju tu memang lawa. Tapi takde RM79 so, tak dapat beli. Mula-mula, bila alin snap mereka asyik layan customer. Lepas tu, boleh lak suruh ambil satu kali lagi, lengkap dengan posing.. Maka, kamu saya abadikan dalam blog ini... :)


Nampak sangat ada yang menarik perhatian mereka disitu.


Owh pakcik tu lagi sekali, tapi kali ini membelakang. Perasan tak?
Jenama terkenal memang akan mendapat perhatian.


Menarik bukan, melihat gambar-gambar artis barat sebagai hasil print menggunakan printer yang dijual.
alin lihat, printer merupakan antara produk yang laris dijual.


Demikian aktiviti alin dan keluarga dicuti wesak/sabtu. Korang pula bagaimana? iT Fair ini akan berlangsung 4-6 mei...





.

6 comments:

Che Rosliza Che mat said...

memang cantiklah hasil printer tue..

izan mama mia said...

kalau dekat..teringin juga nk pergi..

ezzard ruzlan said...

Salam, 1st time juga singgah sini..

Ezzu Raza said...

salam ukhwah.. singgah juga..-yg ke 77

Hanie(SHMA) said...

hye...salam perkenalan...

NA said...

jalan-jalan sini..balas kunjungan alin :)