Lulu pages

Terkini dari alin

Saturday, April 8, 2017

Alamak biar betul filem animasi 'The Boss Baby' macam ni?




Salam pembaca..

Pagi tadi sekali lagi kami sekeluarga kembali ke TGV Vivacity Megamall Kuching, sebab dari minggu lepas lagi si adik ni nak tonton filem animasi The Boss Baby tu tapi sebab hari tu kami tonton filem Beauty And The Beast, terpaksalah tangguh nonton filem animasi ni ke minggu ni pulak.. Hari demi hari, adik dan kakak bertanya sebab tak sabar sangat nak tonton filem ni, tengok kat trailer filem pun dah tau filem ni best... Jadi, akhirnya tibalah harinya.. yeay ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Saturday, April 1, 2017

Kisah tonton filem Beauty And The Beast di TGV Cinemas VivaCity Megamall, Kuching


Hai pembaca..

Akhirnya.. kihkih.. akhirnya dapat juga tonton filem ni. Sejak ditangguhkan penayangannya, kita orang satu family memang tak sabar sangat nak tengok. Terutamanya si kakak sebab baru-baru ni dia dah mula layan filem Harry Portter yang ditayangkan berulang kali kat Astro, jadi dia dah mula minat watak-watak dalam filem tu terutamanya Emma Watson, yang jadi pelakon Belle dalam filem Beauty And The Beast ni. Emma Watson yang sudah beralih menjadi wanita dewasa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ lawa sangat, sesuai betul dengan watak Belle ni..


Tuesday, March 28, 2017

Lazada Malaysia Big Baby Fair



Hi pembaca..

Hihu, jualan hebat Lazada Birthday Sale pada 22 – 24 March 2017 baru-baru ni masih terasa lagi kemeriahannya, kini Lazada kembali buat promosi 'gila' iaitu  Lazada's Big Baby Fair yang akan bermula 29 Mac sehingga 2 April ini. Bolehlah sambung belek-belek lagi barang-barang yang ditawarkan dengan harga promosi sehingga 85% diskaun utuk barang terpilih.. Ya, alin tak silap taip, memang 85%, ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Huhu menggeletar tangan tak sabar nak scroll dan lihat mana-mana produk yang berkenan ni ekeke.. Ni kalau kat kedai tunggulah sale tengah tahun atau hujung tahun baru dapat, itupun berhimpit dengan ramai orang yang turut nak beli..