Lulu pages

Terkini dari alin

Wednesday, September 26, 2018

Lazada Shopathon Blogger Contest


https://www.lazada.com.my/super-shopathon-sale/

Hi semua...

Sekali lagi alin dapat jemputan melalui email dari Lazada untuk menyertai contest menarik ni. Setakat ni dah 3x join tapi tak ada rezeki lagi untuk menang. Dan, memang berharap kali ini, akan membawa tuah pada alin, hehe teringin juga nak rasa jadi pemenang. Aamin.. Lazada Shopathon Sale ini akan dibuat pada 27 September 2018. 1 hari sahaja. Jadi jangan terlepas peluang untuk menikmati diskaun sehingga 90% dari pelbagai jenama. Masa inilah kalau nak beli barang, memang berbaloi sebab dapat diskaun yang susah nak dapat kat kedai kan.. Jadi, apa sebenarnya jenama utama yang menjadi pilihan alin? Jom tengok..

Monday, April 16, 2018

Vivacity Megamall Charity Run 2018 (Kuching, Sarawak)


Salam pembaca..

Minggu lepas alin sekeluarga ada join run yang dianjurkan oleh Vivacity Megamall Kuching. Ini adalah run pertama yang dianjurkan oleh Vivacity Megamall ni. Dengan harga RM35 untuk 3km (santai saja jalan dengan keluarga), baju dah lah lawa, medal pun sangat simbolik dengan paparan bangunan shopping mall ni. Memang betul-betul tak rugi join. Syabas Vivacity Megamall Kuching, walaupun pertama kali anjurkan run charity ni, tak adalah nampak ada masalah pun.

Wednesday, February 28, 2018

Review ParkCity Everly Hotel Bintulu, Sarawak



Salam pembaca..

Ini kunjungan kami kali kedua. Buat pertama kali boleh tengok kat sini Hotel di Bintulu, Sarawak dan masa tu adalah kali pertama menjejakkan kaki dari Tawau ke Kuching, kira perjalanan pertama kali ketika berhijrah dari bumi Sabah ke bumi Sarawak. Dan sememangnya alin dan keluarga sangat-sangat teruja dengan kunjungan ini, disebabkan pada pertama kali dulu, kami tiba lewat sangat dihotel ini, masa tu dah mulai gelap dan kerana terlalu penat, kami rehat awal dan tak ada masa pun nak round disekitar hotel ni atau menikmati sepenuhnya keselesaan hotel ini. Dan alhamdulillah, untuk kali ini kami akan tiba awal dihotel ini dan yeay dapatlah buat full review mengenai hotel hebat ni ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰