Lulu pages

Terkini dari alin

Thursday, September 11, 2014

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !


Salam pembaca..

Hehe ini first time alin join segmen ni.. Saja kebetulan ada masa untuk update blog. Alin sebenarnya tulis blog untuk suka-suka, menulis mengenai kehidupan. Selalunya memang tak update pun, disebabkan kekangan masa, tapi yelah alin berusaha juga update sekali sekala dan alhamdulillah tak sangka ada beberapa entri mendapat pembaca yang mengakui entri itu 'berguna' buat mereka. Antara entri tersebut adalah entri keadaan jalan baru Kalabakan-Sepulot yang menghubungkan Tawau dan Kota Kinabalu, entri percutian di Surabaya, Taman Safari Indonesia II, Prigen, Pasuruan, Jawa Timur, dan entri Desa Dairy Farm, Kundasang, Ranau yang mengandungi banyak gambar pemandangan cantik tempat itu.

Kelebihan blog? Tak adalah kelebihan sangat pun, cuma semoga setiap perkongsian akan dapat menjadi manfaat buat pembaca. Blog ni dah macam jurnal untuk apa saja yang kita buat, dan tempat kita pergi. Kalau tak memang akan lupa macam tu saja.. Harapan alin, semoga alin rajin update blog ekeke, semoga dapat luangkan lebih masa untuknya. Itu jer nak tulis.. buat yang baru singgah, salam kenal :)





.

29 comments:

Rosniena said...

salam perkenalan sis, teruskan menulis..peace

Rosniena said...

salam perkenalan sis, teruskan menulis..peace

Yan Ty said...

Salam Kenal. Selamat berblogging! Chaiyok!!!

Haffizul Iskandar said...

Hye. balas kunjungan. Terima kasih sudi lawat blog saya. Bawah segmen yang sama. Done follow :)

http://ceritaejoy.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari.html

eima said...

kadang tu kita share ttg pengalaman kita dpt bantu org lain kat luar sana kan ....

ros_reeza said...

Ros singgah sini dari segmen yg sama :)done follow, #181
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Ilyani said...

salam kenal :)

Cik Fafa said...

salam perkenalan! =)

Akif Imtiyaz said...

Salam Ukhuwah Fillah ...Singgah Dari Segmen Yang Sama .. Done Follow Sini ..

Anizz Annisa said...

salam kenal.. happy blogging :)

http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

HASRUL HASSAN said...

Waaa syoknya berjalan-jalan .. saya tak merasa semua ni lagi ... tahniah.

www.hasrulhassan.com

Anizz Annisa said...

happy blogging :)

Norhasniza Khalid said...

mama singgah dan follow

salam kenal dari mama ye.. :)

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

mselim3

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam,
salam perkenalan..
saya blogger baru..
jemput singgah yer :
http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

acik watie said...

Datang singgah segmen tokey yang sama..selamat berkenalan

http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

deno said...

Semoga impian jadi kenyataan..... ^^ DayangDeno FOLO sini no 189..! Weeee jom ke www.dayangdeno.com..? Salam kenal! :)

www.dayangdeno.com

Bimbingan Belajar29 said...

Salam ukhwah fillah
Ade singgah blogwalking...

http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

mama'snia said...

Salam kenal
Dari segmen banben gek
:D

Nor Ariffin Hamzah said...

Salam kenal..selamat bersegmen

Sha Nikitasakura said...

Salam perkenalan ...
Gud luck ye!
sy dh follow sini, jemput ke blog saya..
tellingstory11.blogspot.com

Dkna Abza said...

dari segmen yang sama :)

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Siti Nordiana Abd Manan said...

Salam perkenalan...saya juga dari segmen yang sama...suka baca blog ni...

http://akuseorangsu.blogspot.com/

Yatie Fizzy said...

Assalam!

Salam perkenalan...

Alhamdulillah. semoga setiap entri awak membawa manfaat pada mengikutnya.

Btw, saya ada listkan nama awak dlm segmen liebster award http://darihati-yatiefizzy.blogspot.com/2014/09/liebster-award-game-berantai-jawab.html
jika sudi silakan ya. tujuan sebagai tanda terima kasih sebab penah singgah and komen diblog saya ^_^

adaa-inspiration.com said...

salam kenal alin..nice blog :D suka baca info kat blog alin..will definitely come back :)

www.adaa-inspiration.com

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html