Lulu pages

Terkini dari alin

Friday, April 20, 2012

Aku terpikat padamuuuu...


Tengah hari tadi baru pulang tengok preve..
wuwuwu, memang seindah yang dikhabarkan..
Walaupun, walaupun masa tengok tu hanya manual yang ada, malah berwarna hitam, kereta tu tetap memikat hati.. itu belum tengok dengan yang automatik lagi.


Hati memang tak puas, nak kembali lagi ke proton, dan tengok lebih lama.
kalau ada yang automatik lagi best sebab kebetulan masa kesana tadi, kereta tu (merah) ada customer sedang gunakan untuk test drive.. Duduk setengah jam, masih tak balik juga test drive.. Agaknya, dah pusing satu bandar eh??
Kerana hari ni hari jumaat, mustahillah nak kesana esok atau lusa. sebab mesti lagi ramai akan menyerbu..
minggu depan jer lah.. ;)
Korang dah tengok?





* encik suami, jom tukar kereta ^__^ [walaupun kereta kita baru pakai belum 2 tahun..huhu]





.

14 comments:

Arham Md Ali said...

Kitorang dekat Mesiri sini, sehari lepas Preve ni lancar, terus tengok video announcement tu dekat youtube.

Memang agak kagum la dekat Preve ni.

shafiq said...

hehe , tengok dalam gambar pun stylo , perghh ,.

QasehSuci said...

assalamualaikum...dtg dari segmen lulu...saya fllow yer...

preve memang terbaik! teringin jugak nie..maklumlah Qaseh baru dapat lese...heheh...rasa nk tukar jer waja yg ada tu dgn yg ini...boleh tak? haha...

salam kenalan...

Harga Trica Jus said...

aku juga terpikat

Acik IeyMah said...

tukar alin jgn x tukar..hihi..acik tengok canteq gak dlm gambor.belum tgk hat real lg..

Singgah cni..jom kenal..ada kelapangan singgah la log acik yer..

Cik Anis Nisa said...

warne putih cantik...hihi..
BW & follow sini...:D

Teenager Housemaid said...

singgah sini dari blog lulu..:)

Anamarza said...

Salam perkenalan :)

Cantik jugak preve ni kan

hazfee said...

hehe. tukar jaangan tak tukar. warna merah mesti cun :)

Kancil 8349 said...

cantiknya...tapi Kancil ndak dapat beli kereta baru lagi...tunggu tahun 2014..hehehe

Eny Yusnizar said...

Cantik lah preve tu! belum tengok live lagi kereta tu :D

Sufi Boutique said...

memang cantik kete nie..dr segmen Lulu Caldina..

Trica Jus said...

andai saja ya...!hhe

Emma said...

Yuhuuuu Emma Blogwalking here =)