Lulu pages

Terkini dari alin

Monday, April 16, 2012

Stay with me, my love

Seronok tengok drama korea ni. Walaupun dah last episode minggu lepas tapi hari ni ada repeat lagi. Entahlah sejak ada beyond ni, lebih banyak tengok channel one jer. Dah lah jalan ceritanya baik, malah dengan visual HD. Memang melengkapilah hari-hari yang indah sebagai 'orang rumah' ekeke.. Lepas ni tak tau lagi drama apa sebagai ganti. Kebetulan beberapa drama pun pakat finale minggu lepas. Termasuk Salaryman Choo Han Jin dan The First Wives Club. Bukan jer demam drama korea kat rumah ni. Demam k-pop pun ada. Adik yang berumur 2 tahun lebih pun dah pandai menyanyi kat kereta. Wee...

No comments: