Lulu pages

Terkini dari alin

Tuesday, March 19, 2013

Akhirnya ia menjadi milikku

Salam pembaca..

First time update blog guna henpon.. Wuwu dengan iphong.. Ya, dah lama sangat nakkan benda ni, sampai rasa macam angan-angan takkan tercapai jer. Akhirnya encik suami kabulkan juga permintaan isteri kesayangannya ni..wah... Dapat pula yang warna putih. Masa salesgirl tu tunjuk-tunjuk casing iphone sebab beli sekali dgn protector screen, selamba jer dia tunjuk- tunjuk casing warna pink. Euwww geli lah dgn warna tu. takdelah yang berkenan sangat pun. Cukuplah ambik yang harga rm32. Itupun warnanya hijau oren..

Balik rumah, terus encik suami rasa menyesal sebab hanya beli 16gb. Kecik katanya sebab alin kan heavy punya pengguna. Geleng kepala jer tengok dia. Sebab kan dah ada ipad. Nak main dan install game kat situ je lah. Ipad tu pun dah 32gb. Lagipun kalau nak beli iphone 32gb kat kedai tu mahal. RM2699. Berbeza dgn yang alin beli ni rm2199. Beza sampai macam tu sekali.. Bila pasang protector screen tu, terus ingat lagu rihanna tu, diamond, sbb ada diamond kecik-kecik kat situ. Cute...

Jadi lengkaplah sebagai pengguna produk apple. Ada iphone dan ipad. Encik suami cakap, iphone 5 alin lagi laju dari 4s nya. Terus usik dia, suruh trade in, beli 5 sekali baru ambik 32gb kan.. Lepas ni macam nak mini. Hehe, lama lagi tu sbb takde budget kena kumpul balik muahaha..



@ sila abaikan kalau ada typo, tengah menyesuaikan dirilah ni :p. lepas ni akan cuba update blog selalu... Hehe

3 comments:

Makbed Journal said...

wahh..hebat!

:: Mrs.Eady :: said...

best laaa :)

AyueJean AJ said...

AJ kurang sikit Iphone...
Tengah usaha nak dapatkan Blackberry Z10... =D