Lulu pages

Terkini dari alin

Friday, December 5, 2014

Pengalaman tonton 'Penguins Of Madagascar' pada hari rabu


Salam pembaca..

Ini adalah kali pertama tonton wayang pada hari rabu. Rabu kan ada special price (GSC) hehe.. Seperti biasa, beli saja online, pilih tempat duduk dan bayar, siap. Kena lagi hall 1, memang kurang sangat orang. Wayang ni memang sesuai untuk tontonan kanak-kanak. Happy saja kakak dan adik tonton wayang ni hehe. Oleh kerana sebelum jalan dan makan tengah hari (tonton 11.40) kat rumah, jadi kali ni nonton wayang tak payah beli popcorn. Bolehlah tumpukan perhatian sepenuhnya dengan wayang hehe..


Tapi, malangnya, buat pertama kali, alin asyik nak terlentok saja nonton wayang ni. Bukannya sebab wayang ni membosankan, tapi sebab mengantuk tak cukup tidur.. hehe, terlelap juga walaupun sekejap, tapi selepas tu, besarkan mata juga. Rugi pula kan masuk panggung tapi tak tengok wayang.


Mungkin lain kali kena ambil tiket macam biasa, sebelah petang atau malam. Tapi serius wayang ni memang best.. terus teringat dengan wayang Madagascar kan ;)





.

1 comment:

Mad Parihh said...

singgah sini :)

http://www.blogparihh.com/