Lulu pages

Terkini dari alin

Thursday, August 13, 2015

Lintasan skuad ERA Perodua akhirnya berjaya dijejaki.. Hehe


Salam pembaca..

Keluarga kami memang gemar mendengarkan radio era terutama ketika berada didalam kereta. Si adik sampai hafal setiap lagu yang kerap berkumandang dalam radio tu begitu juga iklan-iklan yang sering dipasang dan celoteh dj-dj radio era memang selalu buatkan kami ketawa terutama johan, hanif dan ray dan sketsa mak jemah.

Jadi disebabkan kami berada di kuching, selalu alin dengar lintasan skuad era perodua berada dimana- mana kawasan sekitar untuk agihkan minuman percuma dan beberapa barang lain. Memang berharap sangat suatu hari nanti akan terserempak. Entah boleh tak tahu, tengah hari semalam masa baru saja keluar dari pintu kolej, kebetulan nampak van bertuah -era tu parking depan sekolah smk sg tapang, wah tak pandang lagi terus signal parking tepi. Agak malang juga sebab barang yang diagihkan dah abis, huhu.. Tapi mereka hulur juga sebotol mountain dew dan serbuk cuci top.. Hehe sungguh pun agak kecewa sebab tak alert mereka berada dikawasan ni lebih awal, tapi alin bersyukur sangat sebab akhirnya impian alin untuk menemui mereka tercapai..

Semoga dilain kali akan bertemu lagi, dan nak sangat semua barang yang diagihkan :)



.

No comments: