Lulu pages

Terkini dari alin

Thursday, August 24, 2017

Merdeka! Merdeka! Blogger Contest


Salam pembaca..

Sempena hari kemerdekaan -60 yang akan kita sama-sama sambut 31 ogos ini, Lazada telah menganjurkan  Merdeka! Merdeka! Blogger Contest. Mana-mana blogger adalah dijemput menyertainya yang bermula 21 ogos 2017 dan berakhir pada 31 ogos 2017. Anda hanya perlu jawab soalan-soalan yang mudah dan hadiah hebat bakal menjadi milik anda jika terpilih (pemenang akan dipilih secara random). Wow, alin dah beberapa kali join contest anjuran Lazada, tapi setakat ini belum ada rezeki untuk menang lagi. Siapa tahu kali ni kan?? 😊😊😊




Apa yang anda suka menjadi rakyat Malaysia/What do you love about being Malaysian?

Alhamdulillah, syukur dilahirkan menjadi anak Malaysia yang merupakan sebuah negara pelbagai kaum dan agama dan masih boleh duduk bersama tanpa terasa berbeza. Malah kepelbagaian adat resam dan makanan memang menjadikan negara ini sebuah negara yang sangat unik dan menjadi tarikan utama pelancong luar dan dalam negara.


Pilih Jenama Tempatan Kegemaran Anda/Choose your favorite local brand 


Jenama tempatan kegemaran alin adalah Khind. Pengalaman alin guna jenama ni, memang tahan lasak lepas tu harganya jauh lebih rendah daripada jenama-jenama lain. Paling istimewa, jenama ini mempunyai pelbagai produk dengan harga yang murah dan mampu milik.


Pilih 2 produk daripada jenama yang disukai/Select two product from that brand that you love. 

1.Khind 5L Electric Kettle EK501 Stainless Steel 

Produk pertama pilihan alin adalah  elektrik keetle ni. Baru saja beli bulan lepas. Sekarang dah sold out kat Lazada. Tapi pasti dalam masa terdekat akan restock semula. Dekat rumah kami sekeluarga memang lebih suka masak air sendiri jadi beli elektrik keetle ni untuk masak air, dan tak perlu masak berulang kali, sekali masak saja balang air dah penuh sebab keetle ni besar πŸ˜€πŸ˜€





2. Khind Digital Rice Cooker (1.8L) RCJ18M




Ini produk kedua pilihan alin. Wow, memang tengah intai saja produk yang satu ni. Setakat ni belum beli lagi, insha Allah suatu hari nanti. Nampak harga pun tengah offer tu. Dah lah periuk nasi digital, lengkap lagi dengan 10 tahun jaminan Warranty untuk Inner Pot + 3 tahun General Warranty. Fuhhh....

Sempena kemerdekaan, selain daripada contest blogger ni, Lazada juga akan membuat Merdeka! Merdeka! Sale yang akan berlangsung 25 ogos 2017 sehingga 31 ogos 2017 ini dengan diskaun menarik sehingga 80%. Selama ni pun barang-barang kat Lazada dah murah sangat, dengan promo ini lagilah murah.. Jangan lepaskan peluang membeli masa promo ni tau πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ Save the date!!




Prizes – Merdeka!Merdeka! Blogger Contest  
1st Prize: 1 x RM600 LAZADA Shopping Voucher  
2nd Prize: 2 x RM300 LAZADA Shopping Voucher  
3rd Prize: 3 x RM200 LAZADA Shopping Voucher




.

2 comments:

lokman amirul said...

Gudluck contest ni. Jemput singgah blog sy.

http://www.lokmanamirul.com/2017/08/rose-face-serum-zeeta-produk-terbaik.html

alin said...

Terimah kasih.. aaminn