Lulu pages

Terkini dari alin

Wednesday, February 13, 2013

Ma, jom ada surprise untuk mama


Hai pembaca.

Kebetulan ada kedai roti baru buka kat bandar. So, ada hari tu, bila jalan-jalan kat bandar, encik suami terus pandu ke arah satu tempat. Katanya ada kedai roti baru buka.. Bila alin dan anak-anak tanya nak beli apa (sebab sebelum tu dah beli roti kat kedai roti yang biasa kita orang beli), encik suami senyum sumbing semacam.. Bila didesak, terus cakap, ada surprise untuk mama.. eh..

Masuk jer kedai tu, terus nampak kotak hello kitty kat gambar ni. cutenya kan.. Terus tengok apa ada kat dalam. Owh kat dalam ada kek. Sepatutnya kek tu ada 'rupa' hello kitty, tapi pilihan kek coklat tu takde lah pula. Tapi bila dah beli, alin terus senyum walaupun tak minat hello kitty.. ekeke, encik suami jarang buat surprise macam ni. Bila tanya, mana dia tau tentang kek ni, dia cakap kat ofis ada orang beli, so disebabkan cute, dia terus fikir nak belikan untuk alin..

So, bila dah dekat hari berkasih sayang ni, tiap tahun pun memang takde menyambut, sedangkan ulang tahun perkahwinan pun kita orang biasa duduk kat rumah. dia tengok alin, alin tengok dia..hoho.. Takpe, sebab setiap pasangan tu kan berbeza, yang penting bahagia. Suka-suka, tanyalah encik suami.. 14hb ni nak bagi apa? Seperti biasa, soalan akan dijawab dengan soalan. Terus tanya, mama mau apa? weee, laju jer jawab, nak iphone 5.. hehe, encik suami terus jawab, bolehhhh... Eh laju jawab, macamlah iphone tu harga RM2 kan.. Ketawa jer dia..




@ you're the one i love ^___^







.

4 comments:

AyueJean AJ said...

Romantisnya suami.....
Hehehhe...
Wahhh kemain nak Iphone5.....
Tapi mana tau kan kalau surprise betul2 dapat Iphone5 pulak...

Ayie Abas said...

waaahh ada suprise eh.. :)

Anonymous said...

Sweet

zuraidahroli said...

salam bagus blog awak saya dah follow awak jom be my friend http://maisarahcollection.blogspot and http://maisarahbeautycentre.blogspot.com ..