Lulu pages

Terkini dari alin

Friday, June 15, 2012

Eastern Cineplex Tawau


Suka dengan tajuk tu, sekali sekala bermain dengan SEO apa salahnya kan..
Malam tadi singgah Eastern Plaza sebab nak beli barang sedikit untuk ditinggalkan pada mummy. Maklumlah hari untuk fly fly away dah dekat. So, bawa sekali dengan kakak dan adik.. Kebetulan, menurut radio Tawau yer, Eastern Cineplex, panggung wayang tercanggih di Tawau, buka mulai jumaat 15 jun. Ya, wahai orang Tawau Bumi Peladang, selama 3 hari berturut-turut, 15-17 jun, sempena pembukaannya, maka mereka dengan bermurah hati beri tiket free, sila baris, dan seorang boleh dapat 2 tiket.


Sudah pasti 3 hari berturut-turut ni, orang ramai akan mengambil peluang ambil tiket tu dan nonton wayang percuma. Siapa tak nak kan. Malam tadi kakak memang excited kat situ, lari sana, lari sini, semua tempat tu dia nak tengok. Sampai masuk dalam panggung nonton wayang tu..ekeke.. Lepas tu, sibuk cakap, 'ma, besok kita pergi nonton ya ma..' Sorrylah sayang, tunggulah kakak dan adik besar sedikit, baru mama dan abah bawa nonton wayang. Kalau tak, nanti korang yang buat wayang kat dalam tu..huhu..


Design kat dalam ni simple jer. Kebetulan takde rancangan nak kesini, kamera pun takde bawak. Kalau tak awek kat kaunter tu pun boleh digambar kan :p .. Kat dalam beg hanya ada tab.. Arghh... bolehlah. Suka lampu kat atas tangga tu. Sebab kat rumah ni pun ada satu. Tapi 3 biji jer lah.. Memang lampu kesayangan saya..waa...



@ Blogger kan, semua nak tulis ;)






.

6 comments:

Nini D.. said...

baru bukak ye?

AyueJean said...

Hye.....
Nak jemput join 1st Segmen saya.....
Hope sudilah join ye... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-bapaku-idolaku.html

alin said...

@ Nini D, yer hari ni baru buka..

Hanis Azla said...

bestnya dpt tiket free... akak pun suka lampu2 tu.. nmpk menarik sgt..

Cik Icha Mnz said...

Eh.. Owg twu rupa'y..:D

TIGA MINIT said...

baru teringat...lama dah rasanya x g tgk wayang..